Jaahas, siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi päivitellyt homeista blogiani. Juupajuu. Kuuntelin äsken juuri uutuudenkiiltelevää Kingdom Hearts-soundtrack. Tai no, eipä ollut kovin uutuudenkiiltelevä, muistaakseni kolme kappaletta ei toiminut. Joku idiootti on mällännyt sitä. Nyt kun saisi tuosta kopion niin olisin iloinen. Ainakin hetken. Sitten haluaisin taas jotain muuta. *unelmoi Hitomi Shimatanin cd:stä*. On muuten kasilla kivempaa kuin seiskalla. Tuli vain mieleen. En tiedä mistä johtuu. Ehkä siitä, kun voi nauraa uusille seiskoille. Minä en tietenkään ikinä naura. Eeen toki *viaton ilme*. Hmmm... KH kakkoinen voisi tulla jo. Ei ole mitään tekemistä. Onneksi se impropaatti alkaa joskus niin ei tarvitse aina kotona homehtua.
Aika järkeviä meidän opo-tunnit: Tulemme luokkaan, pitää tehdä joku yksi tehtävä ja lähteä pois. Mitä järkeä edes tulla koko tunnille, kun siellä ei koskaan mitään kuitenkaan tehdä? Voisi se turskakin vähän enemmän suunnitella niitä tuntejaan.
Aika törkeää muuten, kun tuubissa ei ole enää paljon yhtään hitomi Shimatanin levyjä. Ennen niitä oli paaljon enemmän. Olen loukkaantunut. Olen aika loukkaantunut myös siitä, että luokkamme kaksi oppilasta ovat aika törkeitä. Aina  vain varaystävöi. Esim. Jos kaveri ei ole koulussa  niin tunkee heti seuraan, mutat muuten ei ole huomaavinaan. Nyt en kuitenkaan jaksa enempää kirjoittaa.