Tänään oli kyllä mahtava asia, kun koulumatkalla bongasin Saulin ja Paulin, eli Elisa-auton. Sille sitten innoissani vilkutin kuin hullu puurossa. Ja Sauli tai Pauli vilkutti minulle taikaisin <3 Elämäni tähtihetki tuo. Sauli ja Pauli <3 <3 Teinisyrän. Tänään alkaa impro. Voi ei, jos siellä on ihan tylsyyden perikuvatusta. Kuitenkin siellä on jotain viisi ihmistä, niin kiva. Kingdom hearts II:sen julkaisuun on vielä 16 päivää! Voi ei! Kuolen sitä ennen. Onneksi Kingdom Hearts-manga sentään tuli jo suomalaiseen. *tanssii* Sitten pitää vain tilata ne loputkin. Tahdon muuten visa electronin. Se on paljon hienompi kuin joku homeinen automaattikortti. Sellainen mahtava vihreä. Jannilla on sellainen, mutta minulla ei! Epistä! Siinä on nimikin, mutta automaattikortissa ei ole mitään! *nyyhkii* Pitää varmaan vihjata äidille, että kohta menee nuo kortit pois käytöstä ja pitää ottaa visa electron.
Aika törkeä muuten tuo Senko. Ei ollut laittanut blogiani mihinkään muistiin. Vaikka minullakin on Senkon tuhansien sivujen osoitteet tallessa! Ajatella tätä törkeyden määrää. Saisi lopettaa sen hävyttömän hävyttömyyden.
Ai niin joo. Tänään oli kauhea pervari tuolla meidän koululla. Ei se kyllä mitään tehnyt. Tietääkseni. Silti poliisit vain veivät sen pois.