Ömh... Mitä nyt jaksaisin kirjoittaa. No ainakin: Mirkku lööbailee nyt Viwin luona. Vai onko se Wivi. Kyllä niin se onkin. Joten nyt voin siis olla kaaauan netissä, kun Mirkku ei kyttää. En jaksa kirjoittaa Pilvilinnaan enkä KHFaneihin, enkä Inulaan, enkä Elitisti-Inulaan. Tyylsäää. Ja huomenna on ruotsin koekin. En ole vielä lukenut yhtään. Joskus vielä ehkä jonain päivänä luen.
Sain tänään Iranista kortin. Liittyen siis siihen postcrossingiin. Idiootti ei ollut ilmeisesti laittanut postcard ID:tä kokonaan, koska se ei toiminut ja koska se oli aikas lyhyt.
Mitäsh vielä kirjoittaisin. Ainakin sen, että Houkutus on maailman paras kirja ja kaikkien olisi parasta lukea se äkkiä.<3 Haluan ostaa sen heti paikallaa...Ja Haluan myös sen enkunkielisen, mutta ei sitä Suomalaisessa ainakaan ole. 8< Ja haluan sen New Mooninkin. Ja nyt kun kerta tuli tuo Suomalainen puheeksi, niin sanompa senkin, että se kanta-asiakaskortti ei ole vieläkään tullut. Ihan törkeää minua kohtaan. Ihan törkeää myös kun Happis ei ole ollut tänään mesessä, joten tylsistyn kuoliaaksi. Noei ihan.